Meraung kena main nonok

Posted by / 19-Nov-2017 00:30

even non confrontonal animal will strike if agitated. the not so good part is dangerously not in control environtment.the snake should be in some kinda cage or just held nerby.Not just sit at home wait for interview and remember worse time near death exp.sue the people for causing trauma. there's a after effect to this and instead of helping these kids, the kids will now have nightmare now.how about putting the teachers /organizer in a cage with crocs and lions.The pupils should be thought to understand the snakes behavior, not to fear them more. control kepala hotak meh if said control can justify, those sex orientation in sg tu controlled lah, exposed to real life sex or flirting yo, mcb mentaliti when u r jobless and study loan is chasing your ass...relax and remember those day where u are in complete fear half death experience with snakes..u survived!!maybe this is what they refer to real life situationn now the comments in the facebook really wtfkononnya dari dulu2 lagi pun ada macam ni, jpam memang got such syllabus in camp?!

Aidel Alfian Program ni bagus sebenarnye.umur sebegini dipupuk ni Lai keberanian n motivasi diri..u Lar sedemikian ada Lah u Lar yg dibe La dan jinak..pegawai2 berpenga Laman mesti ade yg pantau..k Lau berbahaya,mereka tidak akan anjurkan program seperti ini..setiap org ade pendapat masing2 kn..k bye.. If people knew the snake is not dangerous, they will have less fear. like in the video, the coach teach the pupils using snakes to fear them. Fear will gone or reduce when we have the knowledge and understand the situation.those who said anak manja, lahir di istana apa lanjiao semua, ada anak? cakap kencang macam berani lvl9999 wah lau eh bukan sendiri dekat ngan ular kuat kelentongje I berpendapat perkara mcm n tak leh buat utk murid sekolah rendah. I think this thread is enough to show how Malaysians reaction to snakes.Ppl watch too many Hollywood movies how thy manipulate human fear of snake and brainwashed them to think that snakes will chase u and kill the life out of u and your friends untill theres noone is left in this world, destroy the fkin world and rebuild it again then they will take our job and rule the world, the end.Coach Yin merupakan seorang jurulatih kecergasan di pusat gimnasium.Jika sebelum ini hubungan mereka dirahsiakan, namun kebelakangan ini Nur Sajat sering memuatnaik gambar mereka berdua bersama. Dalam bisnes ini, kita tak boleh fokus pada satu-satu bisnes sahaja. Sajat akui sudah berpunya cuma soal teman hidup Sajat letakkan di tempat ketiga.

meraung kena main nonok-16meraung kena main nonok-45meraung kena main nonok-10